Over schildersbedrijf
Contact met schilder
Hannelswei 17A
0511 – 463006
info@zijlstra-schilderwerken.nl
zijlstra-schilderwerken

Schilderwerk

Het Nederlandse klimaat stelt het verfwerk vaak zwaar op de proef. Daarom is de kwaliteit van de voorbewerking essentieel voor langdurige bescherming. Bij Zijlstra Schilderwerken onderscheiden we ons door vakkennis en maatwerk in deze fase van het schilderwerk. We werken uitsluitend met de beste producten en gereedschappen, zoals de kwaliteitsverven van Sikkens en Sigma.

Ons bedrijf voert veel nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk uit voor zowel particulieren als instellingen en bedrijven in onze regio. We garanderen topkwaliteit en gebruiken alleen de beste materialen, gereedschappen en verfsystemen van Sikkens en Sigma. Ook zorgen we voor goedgekeurde klim- en steigermaterialen, met aandacht voor de veiligheid van onze werknemers.

Voor houtrotreparaties maken we gebruik van het beproefde houtrot-reparatiesysteem van Sikkens. Deze reparaties zijn van hoge kwaliteit en bieden vaak een esthetisch mooiere oplossing dan traditionele reparaties. Bovendien zijn ze kosteneffectiever.

Profiteer als particulier van onze Winterschilder actie van 1 november t/m 15 maart, waarbij we een korting van 25 euro per dag per schilder bieden voor schilderwerkzaamheden uitgevoerd in deze periode (vanaf 3 aaneengesloten werkdagen).

Reviews
0
/ 10
gemiddelde uit 0 reviews
5
0 reviews
4
0 reviews
3
0 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews
Stel je vraag

Dit is mijn Schildersbedrijf

#replace title#