Over schildersbedrijf
Contact met schilder
Vasco da Gamastraat 30
0591-612211
info@sommerschilderwerken.nl
sommerschilderwerken

Schilderwerk: Belangrijk onderhoudsaspect

Adequaat onderhoud van schilderwerk is een belangrijk onderdeel van uw vastgoedonderhoud. Verf is een onmisbare conservering van hout en andere materialen. Door tijdig onderhoud voorkomt u schade aan uw kozijn. Verf brengt echter ook kleur in de wijk. Een wijk of gebouw waarin de schilder zijn werk goed heeft gedaan, oogt fris en verzorgd. En ook dat is een belangrijke reden om het schilderwerk up-to-date te houden.

Van origine een schildersbedrijf

Bij Sommer Schilderwerken hebben we veel ervaring met schilderwerk binnen en buiten. Meer dan 75 jaar geleden deden we zelfs niet anders. We waren altijd een schildersbedrijf dat zich uitsluitend met onderhoud van schilderwerk bezig hield. In de jaren die volgden bouwden we een naam op als vakkundig allround schildersbedrijf. De een zag ons vooral als binnenschilder, de ander als onderhoudsschilder. Feit is dat we alle denkbare schilderprojecten uitvoeren. We hebben daarvoor de vakmensen in huis. De ene keer doen we het buitenschilderwerk in een grote woonwijk of een zorgcomplex. De andere keer voeren we onderhoud uit aan het schilderwerk van een boerderij of een kerk.

Dagelijks vakwerk in Noord-Nederland

Sommer Schilderwerken biedt een allround pakket aan en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten in heel Noord Nederland, met name in Drenthe. Ons vakwerk wordt afgestemd op uw wensen.

Reviews
0
/ 10
gemiddelde uit 0 reviews
5
0 reviews
4
0 reviews
3
0 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews
Stel je vraag

Dit is mijn Schildersbedrijf

#replace title#