Over schildersbedrijf
Contact met schilder
De Anthonie Fokkerstraat 27
0342 – 404 600
schilders@rvdbeek.nl
beekschilders

Offerte en inspectie

We nemen snel contact met je op, wanneer je benieuwd bent wat we voor jou kunnen betekenen. We komen graag bij je langs om mee te denken en om advies te geven. Uiteraard verzorgen we vervolgens een gedetailleerde offerte op maat.

Planning

Wij verzorgen een complete en strakke planning met een flexibele insteek. Wij werken zoals jij van ons verwacht en wanneer je ons verwacht. Wij zijn flexibel richting onze opdrachtgevers en vinden het heel belangrijk om hen goed op de hoogte te houden van onze planning. Wil je liever niet aanwezig zijn tijdens de schilderklus? We regelen graag een vakantiewoning voor je, zodat je terugkomt in een perfect geschilderd huis.

Advies op maat

Voor, tijdens en na een schilderklus, voorzien we je graag van advies. We denken met je mee over onder andere kleurgebruik en onderhoud. Speciaal voor onze opdrachtgevers bieden wij onderhoudscontracten op maat aan. Juist omdat de ervaring leert dat onderhoud voordeliger is dan herstel. We geven advies en houden de kwaliteit van het schilderwerk goed in de gaten. Wij verzorgen onderhoudscontracten op maat voor particulieren, bedrijven en VVE’s.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk: dat geldt zeker ook voor ons. Onze werkvoorbereiders plannen en organiseren elk project tot in detail. Zodra we aan de slag gaan, doorlopen we alle werkzaamheden nogmaals met onze opdrachtgever. Niet alleen in onze projectmatige voorbereiding werken we secuur. Onze vakschilders gaan tijdens het schuren, afplakken en schilderen ook goed voorbereid aan de slag. Waardoor onze planning vlekkeloos verloopt.

Schilderen

Onze vakschilders werken met materialen van hoogstaande kwaliteit. We gaan zeer netjes te werk. Met respect voor iedere omgeving waarin we werken. Wij vinden het belangrijk dat al onze opdrachtgevers een prettig gevoel overhouden aan het totale traject. Daarom ruimen we na afloop van elke dag alles netjes op. Tijdens onze werkzaamheden luisteren we graag naar jouw wensen. We vinden het belangrijk om transparant en eerlijk te zijn in onze communicatie. Onze vakschilders houden er rekening mee dat ze te gast zijn. Ze behandelen jou en andere mensen in jouw omgeving altijd met respect.

Oplevering en controle

Zodra wij klaar zijn met onze werkzaamheden, lopen we alles nogmaals uitgebreid na met onze opdrachtgever. We controleren het project tot in de puntjes. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we iedere ruimte in een woning, bedrijfspand of appartementencomplex netjes en schoon achterlaten. Dat doen we van binnen tot buiten. Hierin letten we op kleine details. Zo harken we graag de tuin aan, waar de steiger heeft gestaan. Of verzorgen we met veel plezier een schoonmaakploeg die alle ruimtes schoonmaakt. We doen er alles aan om jou, andere bewoners of werknemers tijdens het hele traject zoveel mogelijk te ontzorgen.

Reviews
0
/ 10
gemiddelde uit 0 reviews
5
0 reviews
4
0 reviews
3
0 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews
Stel je vraag

Dit is mijn Schildersbedrijf

#replace title#