Over schildersbedrijf
Schildersbedrijf Van den Berg
08038506
Contact met schilder
Lange Schaft 7c
030 – 271 3567
info@vandenberg-schilders.nl
vandenberg-schilders

Over Ons

We zijn een veelzijdig schildersbedrijf dat zich richt op particulieren, bedrijven en non-profitorganisaties. Naast schilderwerk bieden we ook een breed scala aan andere diensten aan om gebouwen mooier én duurzamer te maken. Of het nu gaat om een woonhuis, bedrijfspand of ander gebouw: wij staan klaar voor herstelwerkzaamheden, zoals bij houtrot, stucwerk en glasbreuk. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten wandbekledingen voor een duurzaam resultaat.

Onze Locatie en Geschiedenis

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de regio Utrecht en kijkt trots terug op een rijke historie. Sinds 1908 zijn we actief als familiebedrijf, opgericht in IJsselstein. Tegenwoordig vindt u ons op de Lange Schaft 7c te Houten, waar we met een team van gemotiveerde vakbekwame medewerkers werken aan mooie én duurzame resultaten.

Leiderschap en Toekomst

Als vierde generatie staat Sebastiaan van den Berg aan het roer. Hoewel we als bedrijf voortdurend evolueren met de tijd, blijven we trots op de mijlpalen en gebeurtenissen die ons familiebedrijf hebben gevormd.

.

Reviews
0
/ 10
gemiddelde uit 0 reviews
5
0 reviews
4
0 reviews
3
0 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews

Dit is mijn Schildersbedrijf

Stel je vraag
#replace title#