Over schildersbedrijf
schildersbedrijfpaauwe
20146661
Contact met schilder
De Padweie 18
0118 - 61 76 89
info@schildersbedrijfpaauwe.nl
schildersbedrijfpaauwe

Schilderwerk

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een opknapbeurt en wilt u het aan ervaren vakschilders overlaten? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Paauwe. U wilt natuurlijk dat de kleur van de wanden in uw bedrijfspand of woning aansluit bij uw interieur. Daarom geven we u deskundig advies over kleuren en desgewenst een meerjaren onderhoudsadvies.

Behangen

Schilderwerk is vaak gekoppeld aan behangwerk. Schildersbedrijf Paauwe heeft ervaren behangers in dienst. De behangers brengen alle soorten behang en glasvlies probleemloos aan. Zowel het schilderen als het behangen gebeurt in eigen beheer. Hierdoor lopen de werkzaamheden door en kunt u snel van het resultaat genieten.

Beglazing

Is er een ruit gesneuveld of wilt u energie besparen? Onze vakmensen zetten enkelglas, dubbelglas of zelfs glas-in-lood. Neem contact met ons op door te bellen naar 0118 - 61 76 89 of door het contactformulier in te vullen voor advies op maat.

Wandafwerking

Onze vakschilders passen wandafwerking zoals spackspuiten, granol, spachtelputz en bijzondere verftechnieken steeds vaker toe. Door de toenemende invloed van interieurarchitecten heeft deze manier van decoreren een enorme vlucht genomen. Schildersbedrijf Paauwe geeft u graag advies over een kleurrijke wandafwerking.

Vloercoating

Als erkend Crafco dealer kunnen wij uw vloer voorzien van een vloeistofdichte en slijtvaste coating in diverse kleuren, denk hierbij aan de vloeren van parkeergarages, scholen maar ook een keuken is geen probleem. Meer weten? Bel 0118 - 61 76 89.

Reviews
0
/ 10
gemiddelde uit 0 reviews
5
0 reviews
4
0 reviews
3
0 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews
Stel je vraag

Dit is mijn Schildersbedrijf

#replace title#