Over schildersbedrijf
Contact met schilder
Dijkleger 10
0316 - 53 23 50
info@rosendaal.nl
rosendaal

Buitenschilderwerk

Goede bescherming is een prominente functie van buitenschilderwerk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. De buitenkant van uw woning is het eerste wat mensen van uw huis zien en is hiermee cruciaal voor een goede eerste indruk.

Als schildersbedrijf kunnen wij diverse opdrachten en projecten uitvoeren op het gebied van buitenwerk, zowel nieuwbouw als onderhoud. Met jarenlange ervaring en professionele aanpak realiseren wij een gewenst eindresultaat.

Neem eens een kijkje bij onze projecten (al gerealiseerd of in uitvoering).

Binnenschilderwerk en Wandafwerking

Het schilderen van een particuliere woning vindt gemiddeld eens in de 6 tot 10 jaar plaats. Soms gebeurt dit in combinatie met een nieuw interieur of een complete verbouwing, maar soms ook alleen een nieuwe kleur of het opfrissen van de huidige kleur. Wat uw redenen ook zijn, wij zorgen ervoor dat het schilder- of behangwerk aan uw wensen voldoet. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een enkele muur of alleen het schilderen van de trap.

Restauratie Schilderwerk

Rosendaal SchilderGroep heeft zich al vele jaren gespecialiseerd in het onderhoudsschilderwerk van monumenten. Enkele van de afgeronde projecten zijn te vinden in het overzicht. Vanwege de groeiende vraag naar schilderwerk aan monumenten is het bedrijf in het voorjaar van 2023 gestart met de voorbereidingen voor certificering volgens de BRL4000 in combinatie met de URL4009, ook bekend als het ERM-certificaat. Dit certificaat zal in de toekomst dienen als bewijs dat Rosendaal SchilderGroep zich onderscheidt op het gebied van het leveren van kwalitatief goed werk en over het aantoonbaar en het systematisch borgen van die kwaliteit.

Spuiterij

Rosendaal SchilderGroep heeft een eigen spuiterij waar op professionele en nauwkeurige wijze diverse projecten worden uitgevoerd. De spuiterij voldoet aan alle veiligheidseisen en is in het pand gehuisvest. Hierdoor kunnen projecten direct worden uitgevoerd en draagt het bij aan een snel en vakkundig resultaat. De spuiterij is onderdeel van het totaalpakket dat Rosendaal SchilderGroep u kan bieden.

Heeft u specifieke wensen? Aarzel niet en neem contact op met ons team!

Neem voor meer informatie contact op met Josef of Sander Rosendaal.

Reviews
0
/ 10
gemiddelde uit 0 reviews
5
0 reviews
4
0 reviews
3
0 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews

Dit is mijn Schildersbedrijf

Stel je vraag
#replace title#