Over schildersbedrijf
Contact met schilder
Eiberkamp 8
0594 516 100
info@afmanschilderwerken.nl
afmanschilderwerken

Professionele schilder inhuren voor al uw schilderwerk in Friesland

Onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking van uw pand. Zoekt u iemand voor binnenschilderwerk? Wij schilderen iedere dag kozijnen, deuren, wanden, plafonds en ornamenten.

Buitenschilderwerk zorgt voor een mooie uitstraling van uw pand. Niet alleen dat: het beschermt ook het houtwerk. Voordat we gaan schilderen, controleren we de staat van het houtwerk, de houtverbindingen en de glaskit. Met onze aluminium rolsteigers en hoogwerker werken we iedere hoek van uw pand bij.

We hebben een eigen kleurmengmachine bij Afman. Dat betekent dat u de volledige keuzevrijheid heeft in welke kleur u uw schilderwerk wilt. We kunnen hierdoor ook de precieze originele kleuren van uw monumentale pand mengen.

Afman schildert Friesland: van monumentaal pand tot nieuwbouw

Wij schilderen alles, van monumentaal pand tot strak nieuwbouwkantoor. Dat is het voordeel van die 125 jaar ervaring – intussen hebben we alles al een keer gedaan.

Onze professionele schilders hebben verstand van zaken en kunnen daardoor goed met u meedenken. Zo kunnen we samen bespreken of u het plafond beter kunt sauzen of spuiten. En gaan we verf met een structuur gebruiken, of gladde verf? Wat we ook voor u schilderen, we plakken de ruimte altijd af en ruimen onze spullen op. Na het schilderwerk blijft alleen ons vakwerk achter.

Kosten van ons schilderwerk in Friesland

Wat kost schilderwerk? Bij Afman is dat afhankelijk van uw wensen. We beloven dat we volledig transparant zijn in de kosten. U komt achteraf niet voor verrassingen te staan. En we melden het altijd direct als we tijdens het schilderen onverwachte dingen zien. Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen?

Het Afman-Team staat voor u klaar in Friesland

Onze professionele schilders klimmen graag voor u de steiger op. Bijvoorbeeld als u het binnenschilderwerk van uw woning wilt laten opfrissen. En zoekt u een professioneel schildersbedrijf dat een heel nieuwbouwproject komt schilderen? Ook dat doen we voor u. We schilderen in heel Friesland. Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Harlingen: waar u ook woont, we leveren altijd de allerhoogste kwaliteit.

Reviews
0
/ 10
gemiddelde uit 0 reviews
5
0 reviews
4
0 reviews
3
0 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews
Stel je vraag

Dit is mijn Schildersbedrijf

#replace title#