Schilderklus gezocht? Vind jouw schilderklus in dit overzicht en neem contact op.

Cindy jones
Wij zijn op zoek naar een professionele schilder om ons moderne loftappartement in Rotterdam nieuw leven in te blazen. Het appartement heeft een eigentijdse uitstraling en we willen ervoor zorgen dat de schilderwerken perfect passen bij het moderne design
jeffry
We zijn op zoek naar een ervaren buitenschilder om ons prachtige landelijke boerderij in Heerenveen nieuw leven in te blazen. Het huis heeft veel karakter en unieke architecturale details, en we willen ervoor zorgen dat het er weer op zijn best uitziet.
€ 500-1000
Reekers Spuitwerken
Ons prachtige historische pand in het hart van Middelburg heeft dringend behoefte aan professioneel schilderwerk. Het is een pand met karakter, met een rijke geschiedenis, en we willen ervoor zorgen dat het in zijn volle glorie hersteld wordt.
€ 500-1000
Nemo et ut dolores e
Wij zijn op zoek naar een getalenteerde kunstenaar of schildersbedrijf dat een unieke muurschildering kan creëren voor de kinderkamer van onze tweeling.
€ 500-1000
Nostrud unde nihil q
Ik ben op zoek naar een professioneel schildersbedrijf om mijn woonkamer en slaapkamer op te frissen. De ruimtes zijn ongeveer 60 vierkante meters groot en ik wil graag zowel de muren als het plafond opnieuw laten schilderen.
€ 1000-2000
Davy
Laat je verbeelding de vrije loop en kies voor een geschilderde muur met patroon om je ruimte te verrijken met originaliteit en charme.
Exterieurschilderwerk, Muurschilderingen en decoratieve schilderwerken
€ 1000-2000
Davy
Kies voor een wit geschilderde bakstenen muur als het middelpunt van jouw interieur en geniet van de tijdloze schoonheid die het met zich meebrengt.
Commercieel schilderwerk
€ 0-500
Aanmelden op Schilderscout?
Inschrijven
#replace title#